« terug naar vorige pagina

M.J.J.T. van de Bilt

Sinds november 2013 ben ik werkzaam in huisartsenpraktijk De Weide.

Van oorsprong kom ik uit Noord-Brabant, waar het huisartsenvak mij met de paplepel is gegeven. Al snel wist ik dat ik geneeskunde wilde studeren. Deze studie heb ik gevolgd aan de katholieke universiteit van Leuven in België. Na deze opleiding heb ik een periode gewerkt als arts-assistent kindergeneeskunde in Nijmegen. Omdat mijn hart al van jongs af aan lag bij de huisartsengeneeskunde ben ik daarna de huisartsenopleiding gaan volgen in Utrecht. Tijdens deze opleiding heb ik mijn collega’s Marieke van Lankveld en Ilja Wagenaar leren kennen. Na mijn opleidingen heb ik eerst ervaring opgedaan als waarnemend huisarts in de omgeving. Vanwege uitbreiding van de praktijk in 2013 ben ik mijn collega’s komen versterken.