« terug naar vorige pagina

M.A.L. van Lankveld

Na de middelbare school in Almelo, ben ik in Utrecht geneeskunde gaan studeren. Voordat ik met de huisartsopleiding begon heb ik gewerkt als arts-assistent gynaecologie, heelkunde/SEH en als jonge onderzoeker. Samen met mijn collega’s Melanie van de Bilt en Ilja Wagenaar werd ik in 2007 huisarts. Na waarnemingen in verschillende huisartsenpraktijken, hebben Ilja Wagenaar en ik, in 2010 de praktijk van huisarts Franken overgenomen. Dit was de start van Huisartsenpraktijk De Weide.

Neven: Vereniging Culemborgse Huisartsen – VCH bestuur  en Werkgroep Deskundigheidsbevordering Huisartsen WDH Rivierenland

Lidmaatschap : LHVNHG,  en , Vereniging arts en leefstijl

Opleidingen: 2000-2005  klinische epidemiologie NIHES

2018-2019 Leergang medisch leiderschap   LHV academie

 2020-2021 Basisjaar Integretive medicin    AIM

2022-heden Kaderopleiding spoedzorg   Huisartsenspoedzorg