« terug naar vorige pagina

H.C. Wagenaar

Na mijn studie geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Leiden, heb ik twee jaar als medical research fellow in Brussel gewerkt bij een internationaal wetenschappelijk instituut naar kanker (EORTC). In 2004 ben ik gepromoveerd op het proefschrift: ‘Clinical studies of gynaecological malignancies in the framework of the EORTC gynaecology group’ aan de Rijksuniversiteit Leiden.

In de tussentijd heb ik vier jaar op meerdere gynaecologie en obstetrie afdelingen gewerkt in verschillende ziekenhuizen in Zuid-Holland en ben ik in opleiding geweest tot gynaecoloog in het Reinier de Graaf Gasthuis.

Uiteindelijk heb ik besloten te switchen naar de Huisartsopleiding in Utrecht. Daar heb ik mijn collega’s, Marieke van Lankveld en Melanie van de Bilt, leren kennen. In 2010 hebben Marieke van Lankveld en ik de praktijk van huisarts Franken overgenomen. Drie jaar later kwam daar de praktijk van huisarts Derwig bij en kwam Melanie van de Bilt onze maatschap versterken. In 2015 zijn we met Huisartsenpraktijk De Weide verhuisd naar Gezondheidscentrum Culemborg, waar we nu alweer enkele jaren met veel plezier samenwerken.